КЛАСИФІКАЦІЯ ОБЛІКОВИХ ФАКТОРІВ ВПЛИВУ НА ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ПІДПРИЄМСТВА - Кузь, В. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто сутність впливу облікових факторів на формування фінансових результатів підприємства; проведено систематизацію та поділ облікових факторів за природою їх впливу на фінансові результати з метою вирішення управлінських завдань соціально-економічними партнерами.