РОЗРАХУНКИ ЗА ЗАРОБІТНОЮ ПЛАТОЮ: ОБЛІКОВІ ТА ПРАВОВІ АСПЕКТИ - Данілочкіна, Оксана Валеріївна; Германчук, Г. O. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто нові вимоги щодо термінів виплати заробітної плати з 20 листопада 2010 року та які “підводні” камені вони затаїли для керівників і головних бухгалтерів підприємств.