ДОКУМЕНТАЛЬНЕ ОФОРМЛЕННЯ НАДХОДЖЕННЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ - Гречко, С. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто особливості документального оформлення процесу надходження основних засобів на підприємство та запропоновано шляхи його вдосконалення.