ФОРМУВАННЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ СФЕРИ - Жук, Валерій Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2015)
Досліджено процес формування облікової політики, що містить сукупність принципів, методів і процедур спостереження, групування та узагальнення фактів фінансово-господарської діяльності підприємства. Розглянуто основні фактори, що впливають на формування облікової політики підприємства. Встановлено елементи облікової політики стосовно основних об’єктів обліку суб’єкта туристичної діяльності, інформацію про які необхідно наводити у положенні (наказі) про облікову політику.