ДЕРЖАВНИЙ ФІНАНСОВИЙ АУДИТ В УКРАЇНІ: ЕЛЕМЕНТИ КЛАСИФІКАЦІЇ - Процун, Костянтин Сергійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено елементи класифікації державного фінансового аудиту: форма, підвид, процедура, методичні прийоми