ГРУПУВАННЯ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ ЗА СТУПЕНЕМ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ - Корепанов, Георгій Сергійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто проблеми оцінки інвестиційної привабливості регіонів України. Запропоновано проводити групування регіонів України за ступенем інвестиційної привабливості відповідно до розрахованої інтегральної рейтингової оцінки