ТРАНСФОРМАЦІЯ АКЦИЗНОГО ОПОДАТКУВАННЯ ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ В УКРАЇНІ - Жукевич, Ольга Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проведено аналіз сучасного стану застосування індивідуальних акцизів в оподаткуванні тютюнових виробів, виявлено основні тенденції розвитку регулювання їх виробництва та обігу, а також, з урахування наявних світових тенденцій, надано пропозиції щодо напрямів подальшої трансформації акцизного оподаткування в Україні