ПРОБЛЕМИ ОЦІНКИ ПРОЕКТНОГО ІНВЕСТУВАННЯ В УКРАЇНІ - Зеленіна, Олена Олександрівна; Супрунова, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проаналізовано та обґрунтовано вибір методу аналізу ефективності інвестиційних проектів