ВРАХУВАННЯ ВАРТІСНОГО АСПЕКТУ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ СИСТЕМИ БЮДЖЕТУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Мілінчук, Ольга Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглядаються теоретико-практичні аспекти формування вартісно-орієнтованого бюджетування: сутність, переваги використання, основні характерні ознаки, етапи застосування