ФОРМИ І ЗНАЧЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ СПЕЦІАЛЬНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ЗНАНЬ В ЦИВІЛЬНОМУ І ГОСПОДАРСЬКОМУ ПРОЦЕСІ - Лісовий, Валерій Валерійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Узагальнено та систематизовано знання про форми використання спеціальних економічних знань обізнаних осіб в цивільному та господарському процесі. Обґрунтовано необхідність під час розгляду цивільної чи господарської справи в суді, поряд з експертизою, використовувати інші форми спеціальних економічних знань