МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Ліпич, О. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проаналізований розвиток методичних підходів до оцінки інтелектуального капіталу підприємства