СВІТОВИЙ ДОСВІД МОТИВАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ТА МОЖЛИВОСТІ ЙОГО АДАПТАЦІЇ ДО УМОВ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ - Крушельницька, Ольга Володимирівна; Олійник, С. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто питання застосування системи мотивації працівників різними фірмами Японії, США та західноєвропейськими з можливістю адаптації в умовах українських підприємств