ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СЕРЕДНЬОГО КЛАСУ В УКРАЇНІ НА ЕТАПІ ТРАНСФОРМАЦІЇ ЕКОНОМІЧНОЇ СИСТЕМИ - Коляда, Олена Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено особливості формування середнього класу в Україні