ОСОБЛИВОСТІ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ТОРГОВЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА НА ПРОДОВОЛЬЧОМУ РИНКУ - Кириченко, Людмила Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто особливості оцінки конкурентоспроможності торговельного підприємства на продовольчому ринку. Розроблено систему показників для побудови моделі конкурентоспроможності торговельних підприємств. Розраховані оцінки і радари конкурентоспроможності