КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ СУБ'ЄКТАМИ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Калабухова, Світлана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Обґрунтовано необхідність змін в підходах до організації аналітичної діяльності суб’єктів господарювання, визначено функції та принципи сучасної системи організації аналітичного забезпечення управління суб’єктами господарювання, надано рекомендації стосовно послідовності проведення аналітичних процедур з позиції орієнтованості на метод аналізу як на метод наукового пізнання