ЛОГІСТИЧНИЙ ІНСОРСИНГ В ДІЯЛЬНОСТІ АГРОХОЛДИНГОВИХ КОМПАНІЙ - Величко, Олександр Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Запропоновано відокремлювати поняття “логістичний інсорсинг підприємства” та “логістичний інсорсинг інтегрованого формування”, а також наведено їх авторське визначення. Розкрито і обґрунтовано подвійну природу логістичного забезпечення у великих аграрних компаніях. Опрацьовано основні напрямки та тенденції у розвитку логістичного інсорсингу в сучасних агрохолдингах