ВДОСКОНАЛЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ЯК ФУНКЦІЇ УПРАВЛІННЯ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Белоусова, Ірина Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто методи управління суб’єктів господарської діяльності, досліджено функцію планування в управлінні