МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ МЕЗОЕКОНОМІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА В СУЧАСНІЙ ЕКОНОМІЧНІЙ СИСТЕМІ - Акулов, Михайло Григорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розкриті методологічні підходи до формування мезоекономічного середовища корпоративно-кластерного типу. Визначені фундаментальні процеси розвитку мезоекономіки як сукупності господарських комплексів. Сформована модель дослідження структури мезоекономіки з позицій сучасної архітектоніки економічної системи. Обумовлені переваги інноваційних кластерів на мезорівні