БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ГРОШОВИХ КОШТІВ ЯК СКЛАДОВОЇ МОНЕТАРНИХ АКТИВІВ ПІДПРИЄМСТВА - Скоробогатова, Вікторія Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено проблеми бухгалтерського обліку грошових коштів та основні пропозиції дослідників щодо їх вирішення. Удосконалено методику облікового відображення грошових коштів та запропоновано внести зміни до плану рахунків бухгалтерського обліку