МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ОБЛІКОВОГО ВІДОБРАЖЕННЯ ПОСЕРЕДНИЦЬКИХ ОПЕРАЦІЙ (АГЕНТСЬКИХ ВІДНОСИН - Казарян, Генріхй Генріхович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Визначено об’єкти бухгалтерського обліку сторін здійснення посередницьких операцій (агентських відносин). Запропоновано рівні аналітичних рахунків для обліку витрат та доходів в операціях з комерційним посередництвом, що забезпечить здійснення оперативного економічного аналізу та виявлення прихованих резервів з метою розвитку системи управління підприємством