ПРОДУКТ ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ: ЯКИЙ ВІН? - Бутинець, Франц Францович; Бутинець, Тетяна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Якщо науковці і практикуючі бухгалтери не можуть нічого взяти з історії обліку, то вони нічого і не внесуть туди. Коли мова йде про велике підприємство, то там, як правило, більше порядку і функції між працівниками бухгалтерії розподілено гранично чітко. На маленьких і середніх підприємствах бухгалтери нерідко виконують функції касирів, ревізорів,кадровиків, фінансистів, економістів і т.д. Який же продукт надають бухгалтери?