ГРОШОВІ КОШТИ ЯК ОСНОВНА СКЛАДОВА МОНЕТАРНИХ АКТИВІВ: ЕКОНОМІЧНА ТА ОБЛІКОВА СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ - Скоробогатова, Вікторія Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено сутність поняття грошових коштів в різних літературних джерелах та запропоновано удосконалене їх визначення. Показано взаємозв’язок між такими поняттями, як “гроші”, “готівка”, “грошові кошти”, “фінансові ресурси” та “грошові активи”