ЕЛЕМЕНТИ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ В ЧАСТИНІ ОПЕРАЦІЙ З ДАВАЛЬНИЦЬКОЮ СИРОВИНОЮ - Осницька, Наталія Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто підходи до визначення поняття “облікова політика”, визначено її об’єкти, суб’єкти та основні елементи в частині операцій з давальницькою сировиною