СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМАТИКИ ФАКТОРИНГОВИХ ОПЕРАЦІЙ - Орлова, Ольга Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проведено бібліографічне дослідження наукових праць та навчальної літератури економічного спрямування для виявлення проблемних питань з аналізу факторингових операцій, здійснено критичний аналіз та систематизацію виявлених напрямів дослідження