РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ НАУКОВОЇ ЛІТЕРАТУРИ ЗА НАПРЯМОМ “ПОСЕРЕДНИЦЬКІ ОПЕРАЦІЇ” - Казарян, Генріх Генріхович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Здійснено бібліометричне дослідження дисертаційних досліджень вітчизняних та зарубіжних вчених за ключовим словом “посередницькі операції”, проведено критичний аналіз та систематизацію наукових робіт за даним напрямом дослідження, що надало можливість встановити проблемні питання розвитку та функціонування посередницьких операцій в сучасних умовах господарювання