ЗАХОДИ ПО УДОСКОНАЛЕННЮ ПОДАТКОВОГО АДМІНІСТРУВАННЯ В УКРАЇНІ - Олейнікова, Л. Г. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено існуючі моделі взаємовідносин держави і платників податків. Визначено мету податкового контролю та фактори, які формують поведінку невиконання вимог податкового законодавства серед платників податків. Запропоновано впровадити ефективний набір дій щодо формування поведінки платників податків по виконання вимог податкового законодавства. Запропоновано заходи щодо удосконалення податкового адміністрування в Україні