ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ БЮДЖЕТНОЇ ПОЛІТИКИ ДЕРЖАВИ У ГАЛУЗІ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА - Крупка, Андрій Ярославович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто сутність бюджетної політики держави у сфері культури і мистецтва та досліджено основні проблеми бюджетного фінансування галузі з обґрунтуванням напрямів його покращення.