АНАЛІЗ РЕЗЕРВІВ РОСТУ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА - Проценко, Наталія Борисівна; Писаренко, Борис Андрійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розкрита суть резервів ефективності виробництва, приведена методика виявлення резервів ефективності виробництва, виявлені резерви підвищення ефективності промислового виробництва