ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ ТА ЙОГО МІСЦЕ В ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМАХ ПОСТІНДУСТРІАЛЬНОГО ТИПУ - Мельничук, Дмитро Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проаналізовано внесок концепції постіндустріального розвитку у становлення теорії людського капіталу. Проведене дослідження сприяло аргументації висновку про неприпустимість псевдонаукової підміни понять, за якої все частіше під людським капіталом розуміють всі без виключення знання та професійні навички незалежно від їх змісту та результативності застосування