ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИМ ПРОЦЕСОМ В РЕГІОНІ ЗА КРИТЕРІЄМ ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕСТИЦІЙ - Кальницький, Анатолій Єгорович; Огородник, Валерія Олегівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2015)
Дане дослідження присвячено оцінці ефективності стратегічним управлінням інвестиційним процесом за критерієм використання інвестицій. Проаналізовано поняття ефективності та опрацьовані різні підходи та методики оцінки ефективності. В статті розраховано ВРП на 1 грн. інвестицій та запропоновано оцінку стратегічного управління інвестиційним процесом в регіонах України за критерієм використання інвестицій