ЕТАПИ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА - Іванків, О. Я. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Запропоновано основні етапи впровадження системи управління якістю послуг на підприємствах житлово-комунального господарства