СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ ДОБРОБУТУ НАСЕЛЕННЯ - Білорусець, Леся Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено основні тенденції формування добробуту населення в сучасних умовах розвитку національної економіки