ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКИЙ КОНТРОЛЬ ВИТРАТ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА - Чік, Марія Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Визначена сутність контролю діяльності підприємств. Проведено дослідження методики внутрішньогосподарського контролю витрат на підприємствах лісового господарства у сучасних умовах господарювання