ОБЛІКОВЕ ВІДОБРАЖЕННЯ ДОХОДУ ВІД РЕАЛІЗАЦІЇ: ВІДМІННОСТІ МСФЗ (IAS) 18 “ВИРУЧКА” ТА П(С)БО 15 “ДОХІД” - Шипіна, Світлана Борисівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Вдосконалено облікове відображення та визнання доходів від реалізації продукції (товарів) відповідно до вимог міжнародних стандартів з метою достовірного визначення фінансового результату у відповідний звітний період та дотримання принципів бухгалтерського обліку