ФОРМИ МИТНОГО КОНТРОЛЮ - Шевчук, Олег Анатолійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проведене дослідження форм митного контролю. Досліджено специфіку контрольної діяльності митних органів в сфері фінансових відносин, умови та форми її проведення. Запропоновано запровадження в практику митного контролю системи аналізу та керування ризиками, митної ревізії, методу “митного аудиту”