АУДИТ ЕФЕКТИВНОСТІ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ - Щирба, Ірина Маркіянівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Здійснено аналіз поняття “ефективність”, досліджено підходи вчених-економістів до визначення аудиту ефективності, здійснено порівняння даного виду аудиту із аудитом фінансової звітності та економічним аналізом, визначено мету й завдання аудиту ефективності, а також виокремлено його об’єкти