ПРОБЛЕМИ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ОБОВ’ЯЗКІВ ПОСТІЙНОДІЮЧОЇ ТА ІНВЕНТАРИЗАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ ЩОДО ДОКУМЕНТУВАННЯ ОПЕРАЦІЙ З РУХУ ТОВАРНО-МАТЕРІАЛЬНИХ ЦІННОСТЕЙ В БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВАХ - Стиренко, Лілія Миколаївна; Шиманська, Катерина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Окреслено проблему розподілу повноважень суб’єктів ведення бухгалтерського обліку руху товарно- матеріальних цінностей в бюджетних установах на прикладі господарських операцій зі списання майна бюджетних установ, визначено повноваження постійно діючої та інвентаризаційної комісія в процесі документування господарських операцій зі списання товарно-матеріальних цінностей бюджетної установи