АНАЛІЗ ПРИВАБЛИВОСТІ ІНВЕСТУВАННЯ В СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО Й ХАРЧОВУ ПРОМИСЛОВІСТЬ УКРАЇНИ - Резнікова, Ольга Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Звівши реформи на селі до лібералізації цін і виробництва, реорганізації й приватизації сільськогосподарських підприємств, широкої фермеризаціі й відсторонення від функції економічного регулювання, держава практично повністю згорнула інвестиційну й фінансову підтримку агропромислового комплексу, його матеріальне й технічне забезпечення