КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ РИНКУ АУДИТОРСЬКИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ - Пономарьова, Наталія Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено особливості системи контролю якості аудиторських послуг в Україні. Визначено основні напрями розвитку зовнішньої системи контролю за якістю аудиту