БУХГАЛТЕРСЬКЕ ВІДОБРАЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З ПРИДБАННЯ ТА ПОЛІПШЕННЯ НЕРУХОМОСТІ ЗА РАХУНОК НЕРОЗПОДІЛЕНОГО ПРИБУТКУ - Поліщук, Ірина Романівна; Юхименко-Назарук, Ірина Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено підходи до відображення в бухгалтерському обліку операцій з надходження, експлуатації та вибуття нерухомості, запропоновано бухгалтерське відображення операцій з придбання та поліпшення нерухомості за рахунок нерозподіленого прибутку