МЕТОДИКА ЗОВНІШНЬОГО ФІНАНСОВОГО АНАЛІЗУ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ: ПРАКТИКА ЗАСТОСУВАННЯ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВ МОЛОКОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ - Панченко, Інна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Здійснено дослідження фінансового стану підприємств молокопереробної галузі України шляхом проведення аналізу фінансових результатів для ідентифікації сильних та слабких сторін діяльності підприємств