МЕТОДИКА ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ОПЕРАЦІЙ З ДАВАЛЬНИЦЬКОЮ СИРОВИНОЮ У ВИКОНАВЦЯ - Осницька, Наталія Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено особливості методики внутрішнього контролю операцій з давальницькою сировиною у виконавця