ПРОБЛЕМИ, СУЧАСНИЙ СТАН ТА ВЗАЄМОВПЛИВ ВНУТРІШНЬОГО ТА ЗОВНІШНЬОГО АУДИТУ - Назарова, Каріна Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено питання генезису, сучасних проблем, їх причин та можливих наслідків аудиту внутрішнього та зовнішнього. Вивчається рейтинг легкості ведення бізнесу в Україні та його зв’язок з розвитком вітчизняного аудиту. Розглядається причинно-наслідковий зв’язок розвитку аудиту та окремих економічних явищ в державі