ОБЛІКОВЕ ВІДОБРАЖЕННЯ ПОТЕНЦІЙНИХ ЗАГРОЗ ПІДПРИЄМСТВА В ПРОЦЕСІ ГЕНЕРУВАННЯ ЙОГО ВАРТОСТІ - Лаговська, Олена Адамівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Сформовано підхід до облікового відображення умовних зобов’язань підприємства екологічного та соціального характеру як сукупності загроз подальшої можливості генерування вартості бізнес-одиницею