СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАУКОВИХ ПІДХОДІВ СТОСОВНО ОБЛІКОВИХ РЕЗЕРВІВ: НАПРЯМИ НЕВИРІШЕНИХ ПИТАНЬ - Козлова, Марія Олегівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Систематизовано та проаналізовано підходи, викладені у дисертаційних роботах, захищених в Україні за останні 6 років з проблематики облікового резервування. Окреслено напрями проблемних питань, які потребують подальших досліджень