ПРОБЛЕМА ЗАДОВОЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОТРЕБ СПОЖИВАЧІВ В ЧАСТИНІ НЕОБОРОТНИХ АКТИВІВ В УМОВАХ ПОСТІНДУСТРІАЛЬНОГО СУСПІЛЬСТВА - Климко, Тетяна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджуються потреби користувачів облікової інформації з погляду на бухгалтерський облік з трьох позицій: теоретичної, практичної та методологічної. Розглядаються потреби різних груп споживачів в частині необоротних активів та їх можливості впливати на цю інформацію