ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ОПЕРАЦІЙ З ПОХІДНИМИ ФІНАНСОВИМИ ІНСТРУМЕНТАМИ - Здреник, Василь («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2015)
Розглянуто проблемні аспекти та рекомендації щодо організації системи внутрішнього контролю операцій з похідними фінансовими інструментами на підприємстві