ЕВОЛЮЦІЯ ПОГЛЯДІВ НА ФОРМИ ТА ВИДИ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ: ВІД “СТАРОГО” ДО “НОВОГО” КОНТРОЛЮ - Бутинець, Тетяна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Здійснено критичний аналіз еволюції поглядів на форми та види господарського контролю, доведена важливість загальної та суб’єктної його класифікації