ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗЕРНОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ В АР КРИМ - Швец, Руслан Віталійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Обґрунтовано наукові і методичні підходи та розроблено практичні рекомендації щодо підвищення ефективності функціонування зернопродуктового підкомплексу в умовах ринкових трансформацій