КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ - Тарасова, Валентина Віталіївна; Ковалевська, Ірина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Дослідження присвячене поглибленому вивченню методологічних аспектів комплексної оцінки екологічної безпеки в Україні: визначенню основних оціночних термінів, моделі методології комплексної оцінки системи показників, алгоритму визначення ризиків екологічної небезпеки